Skip to content
reklama


1926: Nová mužská vůně Ducati

1926: Nová mužská vůně Ducati

Máte rádi značku Ducati ? Tato značka přichází na trh s mužskou vůní s označením „1926“

Italská značka uzavřela dohodu s kosmetickou společností Diamond International. Vůně „1926“ evokuje vzrušení světa Ducati: nová linie překypující rafinující style.

1926 znamená pro Ducati vše, je to rok kdy byla legendární značka založena a oslavila 90. výročí. Volba názvu „1926“ pro tuto novou mužskou vůni byla tedy jednoduchá a logická.

Kosmetická řada „1926“se skládá z toaletní vody (50 a 100 ml), sprchového gelu a deodorantu. Vůně která evokuje vášeň, osobnost a čistou eleganci ve světě Ducati.

Ducati

Ducati1Ducati.2jpg

Vůně je výsledkem licenční dohody mezi Ducati Motor Holding, jejichž motorky jsou nespornými ikonami technologie, inovace a stylu. Diamond International, člena společnosti So.Di.Co. Skupina je lídrem v různých segmentech trhu s vůněmi. Dohoda byla sjednána IMG, exkluzivní licenční agenturou Ducati.

Vrchní tóny nabízejí kořeněný nádech se svěžestí mandarinky a hořký nádech bergamotu. Střední tóny nabízejí rovnováhu lahodného kakaa, nadčasovou eleganci levandule, doplněné o muškát. Základ tvoří silný nádech cedru a intenzivní tóny ambry a vše zjemňuje vanilka a fazole Tonka.

Balení kosmetiky „1926“ připomíná elegantní linie a svůdný styl motorek od Ducati. Elegantní černá se stříbrnou vyjadřují inovaci, zatímco energická červená vyvolává chuť vyššího výkonu.

„Nová mužská vůně „1926“ ztělesňuje vášnivý svět Ducati,“ komentuje Alessandro Cicognani z Ducati. „Ingredience osobnosti, designu a stylu jsou právě to, co chceme od této vzrušující nové produktové řady. Jde o výsledek prestižní spolupráce s Diamond International.“

„Tato spolupráce – mezi dvěma globálně úspěšnými společnostmi, které obě mají úzké vazby na své místní kořeny – to je něco, v co hodně věříme,“ říká Claudia Colomboni ze So.Di.Co. „1926 není jen mužská vůně. Je to především italský styl, kde se kvalita setkává se vkusem, který nás učinil světově proslulými.“

text a foto : TZ

reklama


reklama


reklama